UK’s Grootste Crypto Miner Boosts zijn Bitcoin Holdings met 30 procent.

Argo Blockchain, de leidende cryptocurrency mijnbouwfirma in het Verenigd Koninkrijk, heeft zijn Bitcoin-reserves met 30 procent opgevoerd, volgens een recent persbericht dat wordt gedeeld door analist Kevin Rooke.

Eind november had de cryptocurrency 178 Bitcoins opgebouwd die op het moment van schrijven ongeveer 3,4 miljoen dollar waard zijn.

Een omzetpiek van 23 procent

De aandelen van Argo Blockchain worden op de London Stock Exchange verhandeld onder ARB-ticket. Het was het allereerste op cryptografie gerichte bedrijf dat een beursnotering kreeg.

Zoals gemeld door U.Today had Argo in augustus 2018 een belangrijke beursintroductie. Het bracht 32 miljoen dollar op, meer dan het oorspronkelijke doel van 25 miljoen dollar.

Vorige maand, verhoogde Argo zijn opbrengst met 23 percenten aan $1.98 miljoen ondanks mijnbouw minder muntstukken.

De CEO van de firma, Peter Wall, beweert dat het erin geslaagd is om zijn hoogste mijnmarge sinds mei te bereiken vanwege zijn focus op het verhogen van de efficiëntie van zijn activiteiten:

In Argo, blijven wij aan efficiency in onze mijnbouwverrichtingen prioriteit geven en dit heeft ons toegelaten om onze opbrengst met 23% deze maand te verhogen en onze hoogste mijnbouwmarge sinds het halveren vroeger op het jaar te bereiken.

Spannende tijden voor mijnwerkers

Vanwege de historische rally van Bitcoin was november volgens Wall een „zeer spannende“ maand voor mijnwerkers:

Dit was een zeer opwindende maand voor mijnwerkers in cryptokringen. We hebben de waarde van Bitcoin exponentieel zien stijgen tot meer dan 14.000 pond, omdat investeerders en betalingsdienstaanbieders hun interesse richten op cryptocurrency.

Het vlaggenschip van de cryptocurrency is de afgelopen week met meer dan 165 procent gestegen.