Darknet-kauppapaikan Empire-poistumistarpeet 30 miljoonalla dollarilla Bitcoinilla

Suurilla markkinoilla, jotka tunnetaan myyvän laittomia ja laittomia tuotteita pimeässä verkossa, on ilmoitetusti poistettu -huijattu yli 30 miljoonalla dollarilla Bitcoinilla , raporttien mukaan .

Bitcoin, poissa

Markkinapaikat pimeässä verkossa – se osa Internetiä, jota Googlen kaltaisissa hakukoneissa ei ole jäljitettävissä ja ovat pääosin nimettömien palvelimien omistajien ylläpitämiä – ovat pitkään menestyneet Bitcoin Code esiintymisen jälkeen vuonna 2009.

Kielletyt aineet, aseet ja ampumatarvikkeet, väärennetyt passit ja jopa väärennetyt fiat-valuutat ovat edelleen saatavilla Internetin kirjaimellisesti pimeimmässä kulmassa vastineeksi jäljittämättömistä kryptovaluutoista, kuten Bitcoin ja Monero .

Mutta jopa sinä suuri osa pimeästä taloudesta menestyy ja on yllättävän luotettava käyttäjille, kun vastaanotetaan toimituksia maksun jälkeen; siellä on aina huijausosa – sellainen, jonka Empiren käyttäjät huomasivat kovalla tavalla.

”Empire, suurin darknet-salausmarkkinat ovat poissa. Ilman järjestelmänvalvojien selityksiä ja lainvalvontaviranomaisten ilmoituksia tämä näyttää olevan tuhoisa poistumishuijaus ”, sanoi dark.fail, tuntematon toimittaja, joka tutkii pimeää verkkoa.

Empire lanseerattiin tammikuussa 2018 pian AlphaBayn katoamisen jälkeen ja kasvoi 1,3 miljoonaan käyttäjään. Työntekijä arvioi nimettömänä, että järjestelmänvalvojat ansaitsivat 2 638 BTC: tä, 30 miljoonaa dollaria, tutkija sanoi.

Hän totesi lisäksi, että kahdeksan suurta sivustoa poistuvat huijatuksi vuonna 2019 Wall Street Marketin takavarikoinnin jälkeen, mutta Imperiumi pysyi luotettavana.

Lopulta sivuston suosio kasvoi, ja sitten se joutui kohtaamaan loputtomia DDoS-hyökkäyksiä, tietojenkalastelu klooneja ja kiellettyjen toimittajien pakkomielteisiä doxx-yrityksiä, lisäsi dark.fail.

„On helppoa saada vakaa ideologia darknet-salaustuotemarkkinoiden käynnistämisessä, mutta kun sinulla on tuhansia Bitcoin-ahneuksia, se voi voittaa kaikki hyvät aikomukset.“

Uutiset tulevat päiviä sen jälkeen, kun pimeä verkkokäyttäjä Intiassa pidätettiin ostettuaan yli 27 000 dollarin arvoisen metamfetamiinin Bitcoinin avulla.

Darknet pysyy salakoodina

Darknet on edelleen laitoslaittomuus, jonka tarjoaa Bitcoin. Eräässä toisessa raportissa aikaisemmin tässä kuussa amerikkalaista pimeää verkkomyyjää ja hänen rikoskumppaniaan syytettiin laittomien huumeiden kaupasta, jonka arvo oli noin 270 miljoonaa dollaria Bitcoinissa.

Yhdysvaltain oikeusministeriö piti duon ja totesi, että lainvalvontaviranomaiset ovat nyt kohdistaneet laittomia pimeitä verkkotapahtumia, joissa on mukana virtuaalisia valuuttoja, huomattavasti huomattavasti enemmän kuin viime vuosina.

Kaiken kaikkiaan duo myi yli 23 903 Bitcoinia (noin 270 miljoonaa dollaria tuolloin) ostamaan kipulääkettä, OxyContinia ja morfiinipillereitä.